Gemak voor de boer

De Verwegen Klauwbekapboxen zijn gemaakt voor gemak voor de klauwbekapper.

 

Innovatie & Efficientie

Onze klauwbekapboxen zijn in de markt onderscheidend door de hoge gebruiksnelheid

 

Service van specialist

Bij Verwegen heb je altijd direct contact en service van de technische ontwerper van de klauwbekapboxen.

Bekijk onze verschillende klauwbekapboxen

Klauwbekapbox type I

Klauwbekapbox type II

Klauwbekapbox Verwegen Engineering Koe

Optimaal gemak voor de bekapper

Gemak voor de boer

Onze klauwebekapboxen zijn volledig Hydraulisch  aangedreven en werken zowel voor de koe als de gebruiker zeer ergonomisch. Andere specificaties:

  • De box is uitgevoerd met een vangdeur, hierdoor loopt de koe zich vast zonder dat de bekapper iets hoeft te bedienen
  • De koe wordt door twee brede buiksingels gedragen, waardoor alle vier de poten gelijktijdig opgetrokken en bekapt kunnen worden. Dit verkort de kap-tijd per koe aanzienlijk. Door de 2 buikbanden kan de koe ook niet platvallen in de box.
  • De poten worden volledig gefixeerd in een frame waardoor het voor de koe onmogelijk wordt om de poot vrij te bewegen, hierdoor is het schoppen van de bekapper onmogelijk.
  • Na het optrekken van de poten kunnen de klauwen tijdens het bekappen ondersteund worden door hydraulisch verdraaibare klaphekjes. Deze kunnen weer weg geklapt worden voor het bijvoorbeeld intapen van de klauwen.

Door deze ontwerpspecificaties kan veilig door meerdere personen gelijktijdig met de box gewerkt worden.

Contact opnemen

Innovatief & voordelig

De klauwbekapbox is ontworpen middels en 3D-CAD programma in combinatie met de nieuwste productie methodes.

  • Zo wordt het frame gesneden door een 3D Buislaser/plaatlaser machine. Ieder onderdeel is plaats bepaald door een unieke gat nok verbinding, met een maximale afwijking van slechts 0.1mm. Daarnaast zorgt de gat nok verbinding voor een vele male sterker frame.
  • Door gebruik van de modernste hydraulische en minimale elektrische componenten, is de box minder complex, efficiënter in productie en gebruik en zelfs lichter. Hierdoor kunnen wij een box leveren met de kernwaarden: eenvoudig, betrouwbaar, betaalbaar.
  • Ga gerust zoeken naar andere hydraulische klauwbekapboxen, wij zijn ervan overtuigd dat je er geen kunt vinden met zoveel specificaties voor deze prijs!
Verwegen klauwbekapbox koe

Sterk, vernieuwend, licht en makkelijk te vervoeren

De klauwbekapbox van Verwegen in actie.

Bekijk onze box in actie

In de video is onze Klauwbekapbox in actie te zien. In de video wordt duidelijk dat onze speerpunten (Gemak & innovatie) de kern vormen van deze hydraulische klauwbekapbox.

De bekap-tijd per koe kan tot 50% gereduceerd worden door een klauwbekapbox van Verwegen.Van iedere box geven we uitleg in gebruik en training.

Voor inhoudelijke vragen over techniek en feedback kun je ook direct schakelen met de technisch specialist die jouw box heeft gemaakt.

Bekijk alle foto's Contact opnemen

Interesse? Neem contact op!

Of bekijk de veelgestelde vragen voor details over levertijden, onderhoud en bestelmogelijkheden.