koe bekapbox bekapboxen

Optimaal gemak voor de bekapper

Klauwbeklappers voor koeien

Wij verzorgen de klauwen van vee met behulp van hydraulische klauwbekapboxen. Op deze manier kunnen er snel en vakkundig koeien worden bekappen. Ook voor de koeien werkt dit ergonomisch. Daarnaast voorkomt een goede klauwverzorging bij koeien klauwaandoeningen.

We beschikken over een volledig hydraulisch bedienbare klauwbekapbox die geschikt is voor melkveehouders en klauwbekappers. Alle 4 de poten kunnen gelijktijdig opgetrokken en ondersteund worde. Dankzij de uitstekende kwaliteit van onze boxen kun je rekenen op gebruiksgemak en een lange levensduur. 

Contact opnemen

Snel & gemakkelijk

Het is natuurlijk van belang dat de klauwverzorging snel en gemakkelijk kan worden uitgevoerd. Hiervoor beschikken onze klauwbekapboxen van verschillende technische specificaties. De koe bekapbox is gemaakt middels een 3D-CAD programma in combinatie met de nieuwste productie technieken.

  • Het frame wordt gesneden door een 3D Buislaser/plaatlaser machine. Ieder onderdeel wordt gepositioneerd door een unieke gat nok verbinding, met een maximale afwijking van slechts 0.1mm. Daarnaast zorgt de gat nok verbinding voor een vele male duurzamer frame.
  • Door gebruik van de modernste hydraulische en minimale elektrische componenten, is de box minder complex, efficiĆ«nter in productie en gebruik en zelfs minder zwaar als vergelijkbare boxen. Hierdoor kunnen wij een koe bekapbox leveren met de kernwaarden: eenvoudig, betrouwbaar, betaalbaar.
koe bekapboxen bekapbox

Sterk, vernieuwend, licht en makkelijk te vervoeren

De koe bekapbox van Verwegen in actie.

Hoe werkt het in de praktijk?

In de video(links) is onze koe bekapbox in actie te zien. In de video wordt duidelijk dat onze speerpunten: Gemak & innovatie, de kern vormen van het deze hydraulische koe bekapbox.

De bekap-tijd per koe kan tot wel 50% gereduceerd worden door een bekapbox van Verwegen Engineering. Bij levering van iedere box geven we uitleg in gebruik en training, zodat u optimaal gebruik kan maken van alle voordelen.

Heb je vragen over onze producten of wil je meer weten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Als specialist helpen we je graag aan de juiste klauwbekapbox.

Bekijk alle foto's Contact opnemen

Interesse? Neem contact op!

Of bekijk de veelgestelde vragen voor details over levertijden, onderhoud en bestelmogelijkheden.