Over Verwegen Klauwbekapboxen

Verwegen Klauwbekapboxen is op het moment een eenmanszaak die begonnen is door Stef Verwegen. Op dit moment maken we moderne hydraulische boxen die voorlopen op de markt en als geen ander type box gemak en voordeel bieden voor de boer of bekapper.

Met een productie van 25 boxen op jaarbasis is er inmiddels voldoende ervaring en feedback verkregen dat er een degelijk duurzaam product staat die wereldwijd verkocht wordt. Verwegen Klauwbekapboxen staat altijd open voor verzoeken of aanpassingen aan een van zijn boxen. Zo worden er boxen geleverd met Accumulatoren voor bedrijven die geen 380Volt netstroom hebben. Voor niet Europese landen zijn de boxen uitgevoerd met 60Hz motoren. Andere toevoegingen zijn altijd bespreekbaar bij ons

Over Stef Verwegen

Op mijn 14e ben ik gaan werken bij een plaatselijke boerderij met circa 180 melkkoeien. Als enige externe werknemer heb ik geassisteerd met alle dagelijkse werkzaamheden, waaronder ook de klauwverzorging. De boer maakte destijds nog gebruik van een gedateerde box. Dit was een tijdrovend proces, maar zeer belangrijk voor een goede melk opbrengst. Financieel was geen overweging om een dure luxe box aan te schaffen, waardoor ik mijn doel heb gezet om een box te produceren die aantrekkelijk is voor een boer om hem aan te schaffen. Vanuit dit oogpunt heb ik de eerste box ontworpen met enkel de noodzakelijke componenten, zonder veiligheid van mens en dier in gevaar te brengen.

koe bekapbox bekapboxen

 Stef Verwegen:

Praktische vaardigheden opgedaan door het opgroeien met de techniek in een klein dorp, tevens het behalen van het MBO-diploma Werktuigbouwkunde. Hierna de theoretische kennis opgedaan met het behalen van een HBO-diploma Werktuigbouwkunde (Avans hogeschool in Den-Bosch). Tijdens het ontwerpen heeft voortdurend interactie met leveranciers, boeren en klauwbekappers plaatsgevonden om een zo optimaal mogelijk product te ontwikkelen in prijs, kwaliteit en veiligheid.

Contact opnemen

Interesse? Neem contact op!

Of bekijk de veelgestelde vragen voor details over levertijden, onderhoud en bestelmogelijkheden.